Over MaanErgie

MaanErgie

Over MaanErgie

Welkom bij MaanErgie, jouw spirituele en persoonlijke  groeiportaal!

 De naam MaanErgie is afgeleid van synergie: de combinatie van spirituele en persoonlijke groei leidt tot iets buitengewoons - 1 plus 1 is 3. Sinds onze oprichting in het begin van 2020 hebben we als missie om de wereld van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen.

Maanenergie, de energie van de maan, is een uitnodiging tot innerlijke groei en spirituele verbinding en het proces verschilt voor iedereen.

Bij MaanErgie vind je een betaalbaar en veelzijdig aanbod van digitale cursussen en e-books. De keuze is enorm. Wij bieden digitale cursussen aan op het gebied van spiritualiteit, afstandsinwijdingen, edelstenenengelen, hekserij, Hoodoo, Munay-ki, Nusta Karpay, sjamanisme, Shamballa, StarseedsPleiaden, Akasha kronieken, kruiden, (Kundalini) Reiki, zelfliefde en ondernemerschap.

Onze missie is jullie te helpen helen en persoonlijk en spiritueel te laten groeien. We bieden op dit moment 25 digitale cursussen, met 200 modules, aan en 45 E-books (PDF) Cursussen. MaanErgie groeit elke week met nieuwe waardevolle inhoud. Onze Inwijdingen zijn op Afstand en worden op het moment dat je bestelling bij ons binnenkomt, voor je klaargezet. Zo kun je ze ophalen wanneer je dit zelf het beste uitkomt.

We geloven dat kennis de sleutel is tot heling, groei en empowerment. Onze (afstands-) inwijdingen worden voor je klaargezet en kun je ophalen wanneer je dit het beste schikt. Door toegang te bieden tot deze kennis, stimuleren we onze klanten om zelf de regie over hun leven te nemen.

Bij MaanErgie begrijpen we dat de wereld evolueert en dat steeds meer mensen zich bewust worden van hun eigen energie en trillingsfrequentie. We zijn hier om de energie en trillingsfrequentie van jullie te helpen verhogen en schijnen graag ons licht op jullie unieke pad.

Of je nu op zoek bent naar heling, persoonlijke, spirituele groei of  ondernemersvaardigheden, MaanErgie biedt de waardevolle kennis die je nodig hebt. Ontdek de kracht van jouw eigen persoonlijke en spirituele reis bij MaanErgie.