FAQ

Hoe lang kan ik over een Cursus doen?
Er is geen tijdslimiet, je kunt onbeperkt gebruikmaken van onze digitale leeromgeving. Je kunt de digitale cursussen dus volledig op je eigen tempo volgen. Dit geldt ook voor onze voordeelpakketten.

Hoe kan ik een Cursus bekijken?
Je kunt de cursussen op een pc/laptop bekijken. Maar je kunt ze ook op je telefoon bekijken. Bij een E-book (PDF) kun je deze meteen downloaden na je bestelling.

Waar vind ik de Digitale Leeromgeving?
Je kunt gewoon op deze website (MaanErgie.nl) inloggen in onze digitale leeromgeving: Hier kun je inloggen voor de door jou bestelde digitale cursussen.  Ook in je account vind je de door jou bestelde cursussen. 

Hoe werkt een Inwijding op Afstand?
Inwijdingen op afstand worden voor je klaargezet op het moment dat je een bestelling plaatst. Ze hebben geen tijdslimiet, je kunt ze ophalen wanneer je dit zelf het beste schikt. Op de laatste pagina van elke module staat precies uitgelegd hoe je ze kunt ophalen. Ze worden voor de zekerheid tweemaal voor je klaargezet. 

Kan ik de Lesstof Uitprinten?
Ja je kunt de lesstof uitprinten. Gebruik een laptop/pc en klik op je rechtermuisknop en dan op 'afdrukken' om te printen.

Waar vind ik jullie Recensies?
Recensies en Aanbevelingen van onze MaanErgie Cursisten kun je hier vinden.

Wat is de Studiebelasting en krijg ik Huiswerk?
Je bepaalt helemaal zelf hoeveel tijd je aan je cursus besteedt. De cursussen zijn volledig op je eigen tempo te volgen. Gemiddeld bestaat een module uit 10 lessen. Je krijgt geen huiswerk, de praktijkopdrachten zijn een optie. Je mag ze thuis doen als je dit leuk vindt. 

Waar vind ik mijn Certificaat van deelname?
Als je een cursus volledig hebt afgerond, staat op de laatste pagina van de cursus een link waarmee je je certificaat van deelname kunt downloaden. Lukt het je niet om het te downloaden, dan staat je cursus nog niet op 100% afgerond.