Recensies ♡ Reviews

Review van Marion
E-book (PDF) Deel 1 Pleiaden en 
Akasha Kronieken Cursus & Inwijding 
Deel 1 ZusterSter Asterope Inwijding Ster van de Ziener

Geweldig. Dit is een zeer mooie cursus. 
Tenminste ste 1 waar je iets aan hebt en mee kan.Vivian je bent een mooi persoon bedankt voor alle cursussen waarvan deze 1 is xxx

 

Recensie van Tatjana
Kundalini Reiki Cursus inclusief 1,2,3 AfstandsInwijdingen  Digitale Leeromgeving

Super mooie cursus. Het is een super mooie cursus en wat heb ik een mooie inwijdingen gehad. Vivian is niks te veel begrijp je iets niet helpt ze je verder.

Ik heb meerdere cursussen via hier gevolgd en ze zijn niet alleen super leuk maar ook nog eens betaalbaar voor iedereen.

 

Review van Tatjana
6-delige Online Edelstenen en Mineralen Cursus
Digitale Leeromgeving

Wil je me weer weten over edelstenen en hun werking is dit een prachtige cursus. Iedereen begrijpt de cursus duidelijke uitleg leest zich heel gemakkelijk weg. En hij is betaalbaar ik raad het echt iedereen aan die meer wilt weten over edelstenen en hun werking. Ik had al een cursus edelstenen therapie gevolgd ergens anders maar deze cursus was voor mij een mooie aanvulling

 

Recensie van Michel
Online 12-delige Sjamanistische Cursus inclusief 10 Inwijdingen in de Munay-Ki - Digitale Leeromgeving

Geweldige cursus Deze cursus is echt een aanrader. 
Duidelijk, niet "over de top" en goed opgesteld. Een aanrader

 

Review van Heidie
6-delige Online Edelstenen en Mineralen Cursus 
 Digitale Leeromgeving

Zo leerrijk ! Pas begonnen en al echt veel opgestoken!

Super blij met deze cursus

 

Recensie van Hendrik
Uitgebreide Akasha Kronieken ZielsReading - Digitale Versie

Ik heb hier een zielsreading laten doen en ik was er van onder de indruk!, het was fijn om te lezen over verschillende aspecten van mijn ziel en ook wat mijn zielsdoel hier op aarde is. Wat ik helemaal geweldig vindt is dat je tijdens het bestellen ook specifieke persoonlijke vraag kan stellen als extra(iets wat je bijvoorbeeld heel erg graag wilt weten en wat niet standaard in de reading zit, er staat heeel veel in de reading) ! Het is zeker een aanrader voor iedereen die meer wilt weten over zijn/haar ziel

 

Review van Anita 
Groene Heksenles en Magische Kruidenkunde 

Na een lang ziektebed was deze cursus voor mij de rode draad om met goede en volle moed weer van het leven te gaan genieten. Prachtige modules, duidelijke uitleg. Heb het geluk gehad om de praktijklessen van vivianne zelf te krijgen. Wat een krachtige Powerwomen. Zoveel liefde in haar lessen. Verdieping van de kruiden waardoor je heel anders van de natuur gaat genieten. De energie voel je om je heen. Waardoor je prachtige producten zelf gaat maken. En het stukje heks en magie brengt ons terug naar wat we vergeten zijn. Zo blij ermee dat ik nu de praktijkcursus zelf met heel mijn hart mag geven. Met dank aan maanergie.

Recensie van Michel 
12 delige Sjamanistische Cursus

Een geweldige en duidelijke cursus. Een aanrader. 
Is mijn eerste cursus hier maar zeker niet mijn laatste

 

Review van Deborah 
12-delige Groene Heksen Cursus,
incl. KruidenMagie & Heksen Reiki Inwijding 

Lieve Vivian. Als 1e , wat een liefde is er in deze cursus gestopt, is zo voelbaar!
Het is een hele duidelijke, informatieve cursus die je inspireert om verder te onderzoeken op alle gebieden die aan bod komen.
De cursus stimuleert ook je creatieve geest, en geeft je duidelijke tools om aan de slag te gaan. Zeker voor de onderzoekende onder ons, is deze cursus een mooie tool om op verder te bouwen.

Akasha Kronieken ZielsReading

Ik heb hier een zielsreading laten doen en ik was er van onder de indruk!, het was fijn om te lezen over verschillende aspecten van mijn ziel en ook wat mijn zielsdoel hier op aarde is. Wat ik helemaal geweldig vindt is dat je tijdens het bestellen ook specifieke persoonlijke vraag kan stellen als extra(iets wat je bijvoorbeeld heel erg graag wilt weten en wat niet standaard in de reading zit, er staat heeel veel in de reading) ! Het is zeker een aanrader voor iedereen die meer wilt weten over zijn/haar ziel

Recensie van Annemarie over MaanErgie

Leerrijk en ge voelt dat het met hart en ziel allemaal is gemaakt

Ik volg viv al een tijdje en wow wat een vrouw.. je voelt haar liefde en kracht in al haar cursussen .. ze zijn duidelijk en heel leerrijk.
Een aanrader voor wie zich spiritueel wilt ontplooien

Review van Shirley 
Sjamanistische Hekserij Cursus

Het is een mooie cursus waarvan de eerste 6 lessen klassikaal waren. Deze waren zo leerzaam maar ook duidelijk en iedereen mocht ook eigen ideeën naar voren brengen. Dankjewel Vivian  voor deze mooie lessen.

 

Recensie van Cat 
Dolfijnen inwijding 

Wat een liefdevolle reis was dit zeg met de dolfijnen, ik ben op de goede weg, Mag deze blijven vervolgen. Wat jammer dat er een eind kwam aan mijn reis.
Ga vaker de dolfijnen meditatie doen dit was een mooie aanvulling.

 

Review van Grada 
 12-delige Groene Heksen KruidenMagie Online Cursus
& Heksen Reiki Inwijding - Digitale Leeromgeving

Groenenheksen ervaring. Ik heb de 12 delige cursus groenenheksen gedaan , mijn ervaring: helemaal geweldig. Ook wie de cursus gaf, gewoon top! Als ik alles een punt moet geven .. een dikke vette 10! Vanaf begin tot eind!!

Echt een aanrader!!

Recensie van Monique 
6-delige Online Cursus ZelfLiefde - Digitale Leeromgeving

Engel. Deze dame heeft mijn leven verandert door haar energie, haar vrijgevigheid, haar onverwaardelijke liefde, haar kracht. Door de cursussen die ik gevolgd heb, ben ik zoveel gegroeid en geheeld en is mijn pad veel duidelijker geworden. Ik ben haar voor eeuwig dankbaar dat ze me geholpen heeft mijn pad te bewandelen.

 

Review van Kelly 
Munay-ki Cursus 

Is een echte aanrader, zon mooie leerzame cursus. Alles word duidelijk uigelegd en mocht je iets niet weten dat staat vivian meteen voor je klaar
de inwijdingen zijn stuk voor stuk uniek en mooi om mee te maken.

 

Reactie van Stephanie op de
12-delige Groene Heksen Cursus, 
incl. KruidenMagie & Heksen Reiki Inwijding

Geweldige cursus echt een aanrader!!! 
Sterker nog ik heb mij zojuist voor een 2de en 3de cursus aangemeld.

 

Review van Manuela
12-delige Online Cursus Pleïaden en Akasha Kronieken
incl. 10 Inwijdingen - Digitale Leeromgeving

Ik heb 2 x een zielsreading laten maken. Wat was het mooi en bijzonder. 1 was voor mij en de ander voor mij en iemand om te kijken waarom we elkaar tegen zijn gekomen. Het is gewoon bijzonder en ik raad het zeker aan. Daarnaast doe ik ook een cursus volgen , ik hoop dat ik daardoor nog meer mensen kan gaan helpen. Het is mooi en verzorgd, het is goed te volgen allemaal. Dank je wel lief mens wat jij voor de mensheid doet , blijf voor al hiermee doorgaan , ik weet zeker dat het blijft groeien.

 

Recensie van A.G.
Uitgebreide Akasha Kronieken ZielsReading - Digitale Versie

Bevestiging van wat ik diep vanbinnen al wist.

Ik heb onlangs een Uitgebreide Akasha Kronieken Zielsreading aangeschaft, en wat een feest der herkenning was dat. Ik kon dan ook bijna niet meer stoppen met lezen. Alles klopte gewoon! Wat ben ik blij met dit prachtige cadeau wat ik mezelf gegund heb! Dankjewel voor deze mooie Zielsreading lieve Vivian!
Het is echt aan alles te merken dat jij dit vanuit je hart, en met veel passie doet.

 

Review van PI 
  E-Book (PDF) AartsEngel Raphael & Inwijding op Afstand

Angel kisses. Ziet er goed en duidelijk uit! Na de engelen inwijding voelde ik me vernieuwd en vol vrede. Het leek alsof er een last van mijn schouders was gevallen en ik een diepere verbinding had gekregen met zowel mezelf als het universum. De inwijding bracht een gevoel terug van evenwicht en harmonie in mijn leven, en ik voel me nu weer open voor de wonderen en magie die zich om ons heen bevinden. Conclusie: Mijn engelen inwijding was een cadeau dat ik voor altijd zal koesteren. Het was een ervaring die me diep heeft geraakt en me heeft laten kennismaken met de liefdevolle energie en aanwezigheid van engelen. Ik ben dankbaar voor deze bijzondere ervaring en kan het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar rust, heling en een diepere spirituele verbinding. 
Het was werkelijk een hemelse ervaring!


 

Review van Yvette 
10-delige Munay-ki Online Cursus met Inwijdingen:

Recentelijk begonnen met deze cursus. Het is voor mij zeer fijn dat ik dit online kan doen, zodat ik het in mijn eigen tempo kan volgen waar ik ook ben. Soms doe ik meerdere lessen op een dag, soms 1 in de week. Heb de eerste afstandsinwijding al mogen ontvangen en merk nu al dat er veranderingen plaats vinden. Mede door de vrijgevigheid en liefde van Maanergie en Vivian in het bijzonder heb ik een andere kijk gekregen op mijn doel in dit leven. Zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen.
Moge jullie door gaan in het verspreiden van Liefde en Licht.

 

Recensie van Sara 
Akasha Kronieken ZielsReading:

Wauw! Ik heb al eens een reading ontvangen. Maar deze is zo uitgebreid! Ik heb hier echt wat van geleerd, het mooie is dat ik deze informatie mijn leven mee kan nemen. Mijn proces heeft hierdoor echt een boost gekregen om verder te kunnen, duidelijkheid. Heel erg bedankt!

 

Review van Sally  
de Hekserij voor Beginners Cursus:

Wow, wat heb ik genoten van deze cursus! De perfecte introductie om als beginnend heks de wereld van magie te leren kennen. Viv, je bent een topper en ook de dames waarbij ik de cursus klassikaal heb gevolgd! Wijze, wijze vrouwen. Bedankt voor alle lessen, inzichten en inspiratie. Erg dankbaar! Zoveel liefde.

 

Reactie van Sally op haar
Akasha Kronieken ZielsReading:

Wij ontvingen een reading voor onze jongste dochter en werden er beiden zo door geraakt. De zaken die wij zelf al dachten te zien, kwamen als antwoorden terug in haar reading. En de antwoorden kwamen vanuit haar eigen ziel. Een bevestiging van onze samenwerking als ouders om deze meid zo goed mogelijk te begeleiden op haar pad. A force of nature on her way!
Prachtig gewoon. Dankjewel, Viv.

 

Review van Kelly 
Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hoi Vivian, ik heb de Akasha Zielsreading even laten bezinken. Wat een ontzettend mooie reading. Het voelt een beetje onwerkelijk als ik lees over mijn ziel, mijn zielsmissie, mijn kwaliteiten het voelt zoveel groter dan ik me voel en tegelijkertijd voel ik dat het waar is wat er staat. En dan voel ik me bijzonder als nederig tegelijk. Wat een voorrecht! Dankjewel'

 

Recensie van Tamara
Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hoi Vivian, dankjewel voor mijn mooie reading! Al mijn hele leven heb ik het gevoel dat ik niet van deze wereld ben en dat ik als een soort van helikopter er boven vlieg. Ik ben hier gekomen met een specifiek doel, het beïnvloeden van de trilling van de aarde en het stimuleren van spirituele groei. Deze tijd is dé tijd om die trilling te verhogen! Over mijn heldervoelendheid, blijft een dingetje om mij daar helemaal aan over te geven. De hoeveelheid is soms zoveel dat ik mij daar nog steeds niet helemaal aan over durf te geven.

Er staan nog veel meer treffende, mooie stukken in mijn reading. Ik ga hem de komende dagen nog een aantal keer lezen. Zo dankbaar dat je deze reading voor mij hebt willen maken!'


 

Review van Marjan 
Akasha Kronieken ZielsReading: 

'Oeh wauw. Met kippenvel over mijn hele lijf gelezen.

Ik heb nog niet alles in mijn hoofd opgenomen, mijn hart voelt dat het goed is.

Heel erg bedankt lieve Vivian.

Je hebt me geraakt.

 

Reactie van Dita

'Hi Vivian, Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel mooi vind hoe jij iedereen een kans geeft deze cursussen te volgen dmv jouw acties en kortingcodes waardoor het ook voor de mensen die een minimum inkomen hebben toegankelijk is. Ik zelf ben ook een alleenstaande moeder met een minimum inkomen en kan op deze manier toch jouw cursussen volgen waar ik echt dankbaar voor ben. Ga zo door met het verspreiden van jouw licht en liefde. Prachtig wat je allemaal neerzet'

 

Review van Petra 
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Lieve Vivian, dank je wel voor de energie om mijn Akasha ZielsReading te schrijven, wat een geweldige ervaring!!! Voordat ik dit speciale en persoonlijke cadeau aan mijzelf gunde, vond ik het toch wel erg spannend.
Want... wil en mag ik deze informatie weten en gaat het mij helpen of wordt het meer ingewikkelder ??? Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb, er vallen zo veel stukjes op zijn plaats. En ook belangrijk te weten waar de uitdagingen en krachten liggen, ik zie dit als een wegwijzer.
Voor iedereen die de uitdaging aan wilt gaan, gewoon doen!!!
Nogmaals tapadh leat en shoekran gazielan'

 

Recensie van Debbie 
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

 

Lieve MaanErgie, Het duurde even, ik heb mijn Akasha reading in augustus gekregen. Had het voor mezelf, voor mijn verjaardag cadeau gedaan. Wilde u nog Bedanken voor de Akasha reading. Mooi en duidelijk uitgelegd. En het gaf eindelijk eens bevestiging en rust. En het zette iets in gang. Steeds kwam beweging naar voren. Letterlijk en figuurlijk aardverschuiving. We zijn nu in november, en ik voel me zoveel beter. Letterlijk en figuurlijk beweging. Energie weer in beweging. Alles weer stromen. Geweldig. Nogmaals Dank, de Akasha reading zette me aan het denken.'

Review van Jolanda op haar
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hoi MaanErgie.nl dankjewel voor de mooie reading, als ik dit lees, zie ik dat ik op de goede weg ben, net zoals in mijn vorig leven, ik ben hier echt blij mee!!'

 

Reactie van Tiffany op haar
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hoi lieve MaanErgie,Heel erg bedankt voor jouw toewijding en bijzondere lezing. Ik heb de zielsreading gelezen met een lach, en ook meerdere tranen.. maar beide stroomden voort vanuit diepe herkenning, een gevoel van "kloppen".. Wat natuurlijk ook heel erg deugd doet en extra vertrouwen geeft om m'n weg verder te zetten. Zelfs mijn echtgenoot zei dit met een lach op z'n gezicht.

Alleszins nog eens een hele warme dankjewel!!

De reading ontvangen voelt echt als een prachtig geschenk.

Het is iets dat ik nog vele malen ga herlezen..'

 

Recensie van Erika 
Akasha Kronieken ZielsReading:

''Dank je wel voor je mooie reading. Heel erg herkenbaar. Ik heb heel veel bevestigingen gekregen. En doordat je dingen in net wat andere woorden en contexten neerzet geeft dat toch ook andere invalshoeken en inzichten. Het geeft me des te meer vertrouwen dat ik echt ook op mezelf mag vertrouwen. Ik vraag nog te vaak bevestiging, maar ik neem me nu voor dat ik dat niet meer zo vaak moet doen. Ik mag nog meer vertrouwen hebben in mezelf en ga druk aan de slag met conditioneren van mezelf. Nogmaals dank jewel!'

 

 

Review van Linda 
Kundalini Reiki Modules

'Hoi MaanErgie.nl, Ik heb mijn derde inwijding van de Kundalini Reiki gehad. Nu voelde ik wel weer warmte stromen. Ik ontwikkel me nu spiritueel. Maar zit nog veel in mijn hoofd. Ik moet leren in mijn lijf te zitten. Ik ga zeker nog meer cursussen doen!

Deze cursus is al een verrijking.

Bedankt! Groetjes'


 

Reactie van Petra op de
Shamballa Reiki Modules

Hallo MaanErgie, Tijdens de inwijding van Shamballa Reiki I is er best veel gebeurd en dat terwijl ik dacht dat het niet zo'n impact zou hebben, vanwege het niet fysiek aanwezig zijn.
Ik zet het op de volgorde, zoals de energie mijn lichaam is af gelopen.
Na een paar seconden kreeg ik tintelingen (soort speldeprikjes) in mijn vingers van mijn linkerhand, hierna ook rechts en toen in beide handpalmen. Dit heeft bijna de hele inwijding aangehouden en in die tussentijd ging de energie naar mijn linkerbeen een beetje boven mijn knie ook weer een tintelende vorm. (Ik had heel lang last van mijn knie, door overbelasting en sinds kort gaat het eigenlijk heel goed maar kan nog niet heel goed rennen.
Daarna een warmte gevoel in mijn lichaam en verplaatste er veel energie vooral naar mijn 3e chakra, hierna volgde mijn 2e chakra. Achter op mijn rug voelde het opeens wat strak of zeg maar stijf gevoel en werd dat gedeelte heel warm en kreeg ik zowaar een steek in die omgeving, maar niet pijnlijk. Nadat dit gestopt was voelde ik de energie over de gehele lengte van mijn bovenlichaam stromen en de energie verplaatste zich van links naar rechts mijn lichaam deinde hier helemaal op mee. Eenmaal werd er aan mijn kruin getrokken, althans zo voelde het als er wind was die mijn haren voor even overeind lieten staan. De energie ging daarna verder met mijn voeten ook toen de meditatie al was afgelopen. Na afloop bedankte ik jou en iedereen die er aan bij heeft gedragen en toen gebeurde er iets bijzonders. Na dit uitgesproken te hebben voelde ik over mijn hele lijf kippevel en dat ging een paar seconden door. Hierna stopte het en kreeg ik nog voor paar minuten wat warme energie door in mijn voeten. Tot zover mijn bevindingen bij deze 1e inwijding van Shamballa Reiki. groetjes'

 

Review van Sonja 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'En dan was er eindelijk weer tijd en rust om verder te gaan met de sjamanistische hekserij cursus. Nu net inwijding nr 4 mogen ontvangen en ook hier had ik de woorden voor het ontvangen van de inwijding nog niet uitgesproken of mn handen en voeten begonnen intens te tintelen. Vervolgens moest ik ontzettend gapen en "viel" ik in een zwart gat en bleef het bij het tintelen van mn handen en voeten. Na een tijdje werd mn rechter onderarm warm en voelde ik een druk erop. Qua beelden bleef het vrij stil tot bijna aan het eind van de inwijding. Ik zag 5 blauw groenige kikkertjes zitten op een boomstam die onderaan een waterval dreef. Daarna ervaarde ik een soort van "kriebelende" sensatie op mn slaap bij mn rechteroog alsof iemand heel dichtbij stond (ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen). Ook deze inwijding was weer bijzonder en fijn om te mogen ontvangen. Dank je wel' 

 

Recensie van Shirley
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Hoi MaanErgie.nl wil je graag ff mijn ervaring van inwijding van de schepper vertellen. Het begon met een uil zien vliegen en daarna een wolf zien huilen. Daarna lig ik op de grond en het lijkt alsof er allemaal laagjes van mij afgepeld worden en mijn lichaam gaat tintelen. Ik zie een hoofd van een sjamaan en hij dompelt mij onderwater. Ik kom boven water en zie een draak vliegen die over mij waakt. Daarna kom ik rustig uit de meditatie. Ik had heel sterk het gevoel alsof jij erbij was in de vorm van de draak.'

 

Reactie van Kasia op haar
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hallo lieve MaanErgie, Het is al enige tijd geleden dat ik een zeer bijzondere uitgebreide Akasha Kronieken reading van je heb mogen ontvangen. Jij kent mij niet, maar als ik deze reading lees, dan heb ik het gevoel dat je heel diep in mijn ziel hebt kunnen kijken. Zoveel was voor mij herkenbaar, maar tegelijkertijd ook nieuw! Wat je schreef over mijn zielsvraag kwam echt heel erg binnen en bevestigde wat ik eigenlijk altijd al wist en voelde.

Wat ik heb gelezen heeft mij ook aan het denken gezet voor wat betreft de weg die ik verder moet volgen.

Dankjewel voor deze prachtige reading! Veel liefs'

 

Reactie van Melanie op haar
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Hallo MaanErgie.nl, Wauw wat een mooie zielsreading, ben echt onder de indruk.

Zou het ontzettend leuk en fijn vinden om er ook een zielsboekje van te hebben, echt bijzonder. Lieve groetjes'

 

 

Reactie van Suus op haar
Digitale Akasha Kronieken ZielsReading:

'Dag lieve MaanErgie. Heeft even geduurd voordat ik kon reageren maar ik moest even een paar keer lezen. Nog steeds zie ik dingen staan waarbij mijn hart een sprongetje maakt. Ergens herken ik mijzelf compleet en maakt me dit angstig tegelijk! Wow, is dit wat mij te wachten staat? Kan ik hieraan voldoen? Maar zoals je heel mooi beschrijft zit het licht al in mij en hoef ik er alleen maar op te vertrouwen en te erkennen dat dit mijn pad is. Want dat voel ik ook diep van binnen. Niet weten hoe de weg zal zijn en wanneer deze komt, zorgt voor ongeduld. Ook een les in mijn leven… Ik blijf lezen. Super bedankt'

 

Reactie van Ann op Inwijding 1
Shamballa Reiki

'Goedemorgen MaanErgie! Ik haalde gisteren avond de afstandsinwijding van shamballa reiki level 1 op en voelde vooral geborgenheid, net een deken dat over mijn schouders en armen werd gelegd. Heel erg bedankt hiervoor'

 

Reactie van Antoinette op Inwijding 6
 Sjamanistische (Hekserij) Modules en AfstandsInwijding

'Hoi lieve MaanErgie.nl, Het was weer een waanzinnig mooie ervaring. Vlak voor de inwijding heb ik de meditatie om contact te maken met mijn ziel gedaan. Vanuit dat diepe gevoel ben ik de inwijding gegaan. Daarin werd ik naar een soort kerk geleid, het was er vrij donker. Ik werd door mijn indiaanse oude vrouwtje (wat mij nu vaker bij de hand pakt) in een kring van zwart geklede heksen gezet die mij aanspoorde om mijn zware mantel uit te doen. Nadat ik dit had gedaan zweefde ik de ruimte in waar ik de oneindigheid zag en mee 'zeilde' op de ringen van Saturnus om van daaruit in de verte de nevel te zien waar de sterren geboren worden. Dichterbij was het eerst een kleuren spektakel, maar mijn aandacht ging naar een zwart gat, ook daar werd ik in meegezogen. Gitzwart veranderde in paars en aan het eind viel ik in een witte wereld van energieën, ik zou het engelen willen noemen. Mijn vorm was ook pure energie die uitwaaierde in regenboog kleuren. Daarna kwam ik weer 'bij elkaar' en voelde ik een enorme kracht, en liet ik een oerkreet vrij met gebalde vuisten.
Doordat ik plots mijn voeten voelde, die voelde als vuurballen, kwam ik terug naar hier. Het was een waanzinnige ervaring. Wat zijn wij toch oneindig groot, vol liefde en prachtig. We moeten er woorden aan geven om er een beeld van te kunnen schetsen, maar eigenlijk bestaan die woorden helemaal niet.
Met een liefdevolle groet en een diepe buiging,
Nameste'

 

Reactie van Cindy op haar
Uitgebreide ZielsReading:

'Hey MaanErgie.nl, hartelijk dank voor de mooie zielsreading. Al mijn inzichten zijn bevestigd! Het is een hele fijne uiteenzetting van mijn ziel en best heel veel waar ik mee aan de slag kan. 36 pagina’s is niet niks, ik ga ze nog een paar keer lezen om het helemaal in me op te nemen. Dankjewel voor wie je bent Veel liefs'

 

Recensie van Dita
Uitgebreide ZielsReading:

'Hi MaanErgie, Wat een prachtige soulreading!
Heel mooi om te lezen allemaal, ook zeker wel een bevestiging van wat ik zelf voel. Hier heb ik zeker wat aan! Ik zie dat jouw hart en ziel in jouw werk zit, je doet alles vanuit liefde en passie en neemt echt de tijd voor alles en iedereen.
Een voorbeeld en inspiratie voor velen. zo nodig, nu in deze tijden, mooi en lief mens'

 

Reacties op de 
Pleiaden & Akasha Kronieken Cursus 

'Hi MaanErgie, Ik heb m'n eerste inwijding mogen ontvangen van ster asterope.

Wauw, wat een krachtige energiestroom heb ik mogen ontvangen door mijn handen wat uiteindelijk m'n hele lichaam vervulde, de liefdevolle energetische stroom was echt heel sterk. Na een minuut of 10/15 nam de energie af en voelde ik dat de inwijding erop zat. Een hele mooie ervaring.

Ook de akash meditatie contact maken met je gids, daar kwam anubis uit, de egyptische god.'

 

'Hi MaanErgie.nl. Dankjewel dat je mij adviseerde deze modules te volgen. Deze modules hebben mij ertoe geleid dieper te kijken naar mijn schaduwkanten, waardoor ik nu nog beter kan gronden en alsnog alle kanten op kan zweven.

Het is tijd om een andere richting in te slaan en mij 100 procent te focussen op mijn eigen pad van verdieping. Het pad dat mijn voorouders en de spirits voor mij hebben vrijgemaakt om mijn hypergevoeligheid volledig te accepteren en omarmen, zodat ik geen bitterheid meer hoef te voelen naar onbegrip voor dat wat een ander nog niet kan begrijpen of kan voelen.

Ik ben enorm dankbaar voor het bestaan van alle wezens waar ook in het universum. Ik voel me vereerd dat ik die connecties kan ervaren en dat ze er altijd zijn om ons te steunen. En dankbaar voor de handvatten, de kennis, ervaring en inzichten die je via de modules met ons deelt, MaanErgie. '

 

'Vandaag de vierde inwijding opgehaald van ster celeano. Eerst werden mijn schouders en nek warm. Ik heb ook de meditatie gedaan en zag dat ik fan planeet Sirius kom. Tot mijn verbazing was er ook een sterke connectie met Andromean. Het voelde ook ajs een thuis hasis, van voor Sirius. Ik zag geen protector, maar een elder en mijn innerlijk kind is een vrouw. Het was zo liefdevol in een soort communie waarin geen voorwaarden werden gesteld aan contact ziels op aarde wel gebeurt. Je mag gewoon zijn zoals ik ben. Ik zag dat ik bezig ben te transformeren en ik vroeg wat mag ik nog leren om die mooie liefdevol ik te worden die ik zag achter het portaal. He zeiden vertrouw op je hart, je innerlijke wijsheid en intuïtieve wijsheid, je gevoelens ( niet emotie) . Ik zag mezelf channelen, geïnspireerd schrijven. Het was zo mooooi. Ik was zo gelukkig in mijn eigen toekomst. Ik kom hier deze wijsheid op aarde brengen en mensen te laten zien hoe te leven vanuit een hogere zijn, en hoe contact met elkaar ook kan. Ik bedankte ze en mijn tuin en rug werden warm. Ik weet nu dat ik meer op mijn gevoel mag gaan vertrouwen.
Dank je wel voor deze mooie inwijding lieve MaanErgie'

 

Reacties op De Inwijding van de Ziener
 Sjamanistische (Hekserij) Modules en AfstandsInwijding
 

 

'Hallo MaanErgie.nl, ik ben begonnen met de inwijding van de ziener

mijn ervaring; Mijn handpalmen werden warm,ook zag ik een soort web van draadjes die overal in mijn hoofd gingen en ze werden langer om ergens vast te zetten ,nadien werd er gezegd het is klaar. Groetjes Mara'

 

'Lieve MaanErgie.nl, Zojuist de meditatie gedaan, gevolgd door de 4de inwijding. Ik was vrijwel direct in een zeer diepe ontspanning en ik kreeg bezoek van een Indiaanse medicijnvrouw, oud en vrolijk. Ze wapperde met een waaier van hele grote veren en het voelde reinigend. Gedurende de hele inwijding voelde ik lichte druk bij mijn derde oog en op enig moment merkte ik lichte tintelingen op mijn hoofdhuid. De kleur oranje verscheen prominent voor mijn geestesoog en rimpelde langzaam uit. De hele inwijding voelde ik de grootsheid van mijn ziel in connectie met de kosmos en aarde. Het zijn magische momenten, deze inwijdingen en ik voel me intens dankbaar voor deze ervaringen. Veel liefs, Antoinette'


 

Reactie van Gerbrin op zijn
 Sjamanistische Modules en AfstandsInwijding 

'Hoi lieve MaanErgie, Vandaag mijn 4de inwijding gedaan en dat was wel bijzonder, lichte druk achter mijn ogen en op mijn 3de oog en kruin en ben benieuwd wat voor moois ik nog op mijn pad ga zien en ontdekken. Heb wel al een paar keer tijdens meditatie gehad dat ik bij mijn polsen werd vastgepakt en bij de elders terecht kwam wat een super mooie ervaring is dat en bijzonder. Ik ben dankbaar en nederig dat ik dit pad bij jou mag lopen. Munay Gerbrin'

 

Reactie van Wenda op haar
Nusta Karpay AfstandsInwijding

'Hey lieve MaanErgie.nl, vanmiddag de laatste van de 7 Nusta Karpy inwijding gedaan. Ik hoorde heel lang zachte piepjes in mijn beide oren. Veel kleuren (wit, oranje, goud, paars en rood. Ik voelde dat alle chakra’s met name de 6e en 7e geheeld werden. Viel in een diepe slaap, daarna heel uitgerust ontspannen wakker geworden. In een flits zag ik een jonge vrouw uit de prehistorie die lief naar mij lachte en zwaaide. Snel was ze ook weer weg. Daarna veel kleuren oranje, geel en goud. Het voelde als liefde, zachtheid en heling.

Wat waren deze 7 inwijdingen een prachtige reis. Veel inzichten en helingen mogen ervaren. Het voelt alsof ik bewuster op mijn pad loop. Langzamer alerteren gedragen door alles wat zich met mij verbind. Ook veel sterker voel ik de verbinding met de engelen, de sterren en mijn tipi. Mijn tipi voelt nu nog sterker de verbinding met de sterren en alles om mij heen. Ik zie, voel, weet en hoor daar steeds meer. Het voelt ook steeds meer mijn vertrouwde plek.

Dank je wel lieve MaanErgie voor deze prachtige reis. Lieve groet, Wenda'

 

 

Reactie van Judith op haar
Nusta Karpay AfstandsInwijding

'Vandaag de zevende inwijding opgehaald van de nusta karpay.voor de inwijding zag ik een libelle die naast me op de grond kwam zitten. Ik had haar gisteren ook gezien. Libelle staat voor transformatie, loslaten van het oude zelf en brengt vreugde en nieuw begin.

In de meditatie en de inwijding zag ik de slang. Die het oude vel los liet en verder ging op zijn pad. Dat pad leidde naar de zon heel mooi zonnig. Daarna zag ik de kolibri met prachtige blauw groene kleuren, die symbool staat voor vreugde die komt. Later zag ik nog een zwarte panter. In de meditatie met de windrichtingen zag ik mezelf naar het verleden staan maar ik draaide me vanzelf om, nu naar de toekomst. In westen zag ik mezelf iets uit mijn hart loslaten.

In het noorden zag ik mezelf koesteren en vrij worden en in het oosten zag ik de vernieuwing. Gedurende de gehele inwijding voelde ik veel warmte op mijn kruin en later ook naar de keel en het hart. 
Het was een prachtige inwijding, dank je wel MaanErgie!'

 

Reactie van Antoinette op de
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Hoi MaanErgie.nl, Een kleine 2 weken geleden heb ik de tweede inwijding, De Banden van Kracht, gedaan. Ik was gaan liggen en het voelde alsof ik werd opgetild. Eerst werden mijn voeten koud, daarna warm, hetzelfde gebeurde met mijn handen. De hele inwijding werd er een soort druk uitgevoerd op mijn neus. Toen ik afsloot en bedankte was dit ook voorbij. Nu zorg ik ervoor dat ik dagelijks, tijdens een boswandeling, met mijn aandacht naar de banden ga. 
Ze visualiseer, me er steeds krachtiger mee verbind en bedank.

Dank je wel voor weer een mooie ervaring. Lieve groet'

 

Reactie van Sally op haar 
Munay-ki Inwijding 

'Heb de Munay Ki afgerond en vond het hele prettige en leerzame inwijdingen en blij dat ik voor deze cursus gekozen heb. Het heeft mij gechanneld en heel veel duidelijk gemaakt over het leven wat ik heb geleefd en het pad wat ik nu bewandel en veel onzekerheid weggehaald.

Ik voel me heel peacefull en gefocust.

Dankjewel! Liefs'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie van Monique op de
Angel Link Aartsengel Michael Inwijding:

'Vandaag mijn 2de engelen inwijding gehad van MaanErgie.nl, wat een beleving, wat een verbinding pfffff beide kippenvel......ik werd begeleid door een engel en zag mezelf transformeren van een rood bruine kleur naar een lichtblauwe witte kleur zo fijn. Ik voelde de inwijding zo door mijn lichaam gieren heerlijk op naar mooie harts en engelen verbindingen'

 

Reactie van Sonja op de 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Daar was inwijding nr 3. Ik had de woorden voor het ontvangen van de inwijding nog niet uitgesproken of m'n voeten en handen begonnen intens te tintelen en daar bleef het eerst ook bij. Een tijger laat zich heel kort zien. Later begonnen ook m'n onderbenen te tintelen en voelde het alsof m'n handen naar beneden werden gedrukt door de energie. Weer iets later kwamen de kleuren die om elkaar heen dansten..... Vooral geel oranje en paars. Een schim kwam in beeld en meer dan een schim/ menselijke vorm was het ook niet. En gezichten waarvan je alleen de monden zag alsof ze wat naar me toe bliezen. Heel bijzonder. 
Dankjewel voor deze inwijding'
 

 

Reactie van Hans op zijn
Uitgebreide ZielsReading:

'Hallo lieve MaanErgie.nl, heel erg bedankt voor de uitgebreide reading, voor dit cadeau! Ik ben er zo blij mee!! Ik vind het geweldig dat je deze informatie kan ontvangen! Ik kom graag een dezer maanden terug voor een boekje!

Ik klop graag bij je aan als ik er klaar voor ben.

Grtjes Hans'

 

 

 

Reactie van Manuela op haar 
Pleiaden AfstandsInwijding

'Ik wil nog even doorgeven wat ik heb gevoeld bij de eerste inwijding, ik voelde kippenvel en voelde wind links van me en tintelingen. Het voelt heel vertrouwd en fijn aan.Het is heel bijzonder, heb dit nog nooit zo sterk en krachtig gevoeld bij iets.'

 

Reactie van Kelly op de 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Inwijding 5. Eerst de meditatie gedaan. Zag vrouwen. Niet scherp maar wel genoeg dat ik in mijn hoofd wist/ kon zien dat ze er waren .zij gaven mij een hand en stond in een cirkel rond om vuur met mij en kwamen daarna een voor een met hun voorhoofd tegen mij en voelde veilig.
Tijdens de inwijding voelde ik een zon vrouw weer en ik voelde bij mijn hart en tussen mijn schouderbladen heel warm. Warmste wat ik tot nu toe gevoeld heb.'

 

Reactie van Renate op de 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

Hoi, ik heb net mijn inwijding Sjamanistische hekserij ontvangen module 9 basis hekserij. Het was ontzettend fijn. Mijn lichaam begon te tintelen in het begin vooral de benen daarna over mijn gehele lichaam. Mijn handen werden warm. Mijn ademhaling ging dieper nu nog steeds. Ik had een geweldig blij gevoel. Dankjewel MaanErgie .'

 

Reactie van Judith op haar 
Nusta Karpay AfstandsInwijding

'Vandaag de derde inwijding van de nusta karpay ontvangen. Eerst de meditatie gedaan wat ik erg mooi vind. Mij. Totemdieren waren er heel sterk. Een paard, vlinder, adelaar, slang waren er bij me. Later kwam er een panter bij. Bij de inwijding zelf kwam er verdriet omhoog van niet thuis voelen op aarde. Ik hoorde ook duidelijk een stem. Jij wil je oude zelf niet loslaten. ( Mijn verleden) ik wist direkt wat hier bedoeld wordt. Wat fijn deze bevestiging ook voelde ik dat ik aan het transformeren ben naar een nieuwe zelf. Daarna voelde ik me thuis komen op aarde ..dank je wel voor deze prachtige inwijding. Er werd nog gezegd jij bent de vrouw van de zeven Windrichtingen'

 

Reactie van Wenda op haar 
Nusta Karpay AfstandsInwijding

'Hoi MaanErgie.nl. Wat een bijzondere ervaring. Het voelde meteen intens warm in mijn onderbuik/chakra. Dit voelde ik telkens door elke chakra trekken. Zag veel oranje, rood en geel, soms vleugje groen en blauw. Aan het einde zag ik een oog. 
Tijdens de inwijding veel warmte en liefde gevoeld.
Dank je wel. Liefs, Wenda'

 

Nieuwe Reactie van Annemie 2 maanden na haar 
Uitgebreide ZielsReading:

'Hoe vaker ik mijn zielsreading lees, hoe meer de stukjes in elkaar vallen. Ik herken zoveel van mezelf erin. Onbewust ben ik 2 jaar geleden met mini kleine stapjes eraan begonnen.. puur uit interesse.. een klein stemmetje die me stuurde naar het spirituele en sinds dien heb ik meer rust in mijn hoofd.. nu weet ik zeker dat het mijn ding is.. en ik wil erin blijven groeien. Nu weet ik waar ik verder aan moet werken. Dank je wel'

 

Reactie van Astrid op haar 
Uitgebreide ZielsReading:

'Goh MaanErgie.nl, ik ben sprakeloos. Helemaal to the point! En inderdaad inzichten. Dankbaar voor jou moeite die jij hebt gedaan om mij weer op weg te helpen….'

 

Reactie van Judith op haar 
Nusta Karpay AfstandsInwijding

'Ik heb de tweede inwijding van de nusta karpay, dona muija opgehaald. Ik voelde veel warmte. Vooral mijn zonnevlecht was de hele tijd erg warm. Ook het hartchakra en de keel, derde oog en kruin werden warm. Ik voelde alsof ik soort gedoopt werd door de godin in het water. Onder gedompeld met zachtheid. Ik voelde andere zusters om me heen en ik voelde een zegening van de godin van de wateren. Dank je wel voor deze mooie inwijding/ rite'

 

Reactie van Sonja op de 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Hallo MaanErgie, Het heeft even stil gelegen maar vandaag was het zover en heb ik mijn 2e inwijding in ontvangst genomen Nadat mijn handen en voeten direct begonnen te tintelen bleef het eerst "donker".... Daarna kwam er een menselijke vorm in beeld en vervolgens de (gehele inwijding) kleuren welke van Geel/ Oranje naar Blauw/Paars naar Geel/Oranje / Roze naar Wit om uiteindelijk te eindigen in diverse Groene tinten. Prachtig zo'n kleurenshow. Tijdens deze inwijding kwamen er ook aantal dieren voorbij. De Wolf (meerdere keren), een Adelaar, een Slang (2x). En een levensecht bruin Paard. Een prachtig dier, welke in het gras lag en haar hoofd boog. Ze leek een hoofdstel om te hebben met rode franjes. Verder zag ik een blonde dame liggen onder een majestueuze grote boom met een prachtige mooie vikingman . Op het laatst voelde ik kriebeltjes op m'n gezicht alsof ik liefdevol gestreeld werd. Ook tintelde mijn hele lijf. Dank je wel Liefs'

 

Reactie van Anita op haar 
ZielsReading in Boekvorm:

'Hoi MaanErgie.nl, nou zeg ben sprakeloos zoveel waar ik mezelf in herken en ook waar ik nog mee aan de slag kan gaan. Nu begrijp ik waarom ik een boekje wilde. Ben nog lang niet klaar en zal dit heel vaak gaan lezen. En steeds meer begrijpen waar ik zit nu. Prachtig stuk wat je me hebt gegeven. Zoo mooi. Zelfs mijn man zei (en die is niet zo van de complimenten) wow dit is wel mooi wat ze heeft geschreven wat een mooi boekje dank je wel ik ga er helemaal van genieten '

 

Reacties van Wenda

Lieve MaanErgie, dank je wel voor deze prachtige Munay Ki inwijding nummer 7. Er heeft een hele diepe heling in mijn lichaam plaatsgevonden. Ik voel nu meer rust in mijn gedachten maar ook fysieke rust heel diep in mij. Deze inwijding was prachtig qua kleuren, gevoelens en inzichten. Komt wel even binnen op dit moment. Dank je wel voor je altijd mooie duidelijke terugkoppeling.

Elke inwijding van de Munay Ki vind ik altijd weer een verrassing. Vandaag nummer 6 mogen ontvangen: Hoeder van de wijsheid. Wat weer een prachtige ervaring mogen meemaken. Er is een mooie kracht in mij vrijgekomen, in mijn handen vuur mogen zien. Daarin zag ik mijzelf als helende sjamaan. Heerlijk om even de sjamaan in mij te mogen voelen, voelde vertrouwd. Dank je wel lieve Vivian. Ook voor je altijd mooie uitgebreide terugkoppeling na elke inwijding

Vanmiddag de inwijding: Hoeder van de dag mogen ontvangen. Wat een prachtige ervaring. Een vorig leven mogen ervaren, een warme, vertrouwde energie. Het voelde heel goed en veilig. Dank je wel Vivian.

Twee sjamaanse mogen ontvangen door MaanErgie.nl. De energie voelde heel warm en vertrouwd en krachtig. Dit gaf voor mij hele mooie inwijdingen. Ik had al 1 inwijding (ziener) ontvangen en merkte na een paar weken echt verandering. De opdrachten om de zaadjes te voeden zijn makkelijk te doen en kost weinig tijd. Maar je krijgt er wat moois voor terug. Dat heb ik al mogen ervaren. 
Dank je wel MaanErgie.


 

Reactie van Marc van Kammen

Super mooie cursussen erg leerzaam 
En ook een heel lief en warm persoon
Voel mij er welkom en gewaardeerd

 

Reactie van Bianca

Hoi, ik ben Bianca en mijn ervaringen bij maanenergie was bijzonder mooi!
Echt een aanrader!

 

Reactie van Simone op haar AfstandsInwijding

"Dank je wel lieve MaanErgie voor deze prachtige inwijding"

 

 

Reactie van Sonja op haar Sjamanistische AfstandsInwijding

'Jij bedankt, wat een mooie ervaring.... Mijn handen tintelenden (en nog) en het voelde alsof iemand ze vasthield, ook ik zag blauwe kleuren en op het laatst helder wit licht. Maar ook verschillende monden alsof ze een gebed voor me zeiden. M'n hoofd voelde ik vanuit nederigheid en dankbaarheid als vanzelf buigen om even daarna weer opgeheven te zijn. Dank je wel '

 

Reactie van Yvon op haar 
Akasha ZielsReading

'Woaw wat kloppend!! Dankjewel ik herken veel en het geeft me zeker weer handvatten en moed om door te gaan. Met een les op geduld en doorzettingsvermogen valt dat soms niet mee... Dankjewel! '

 

Reactie van Joyce op haar AfstandsInwijding

"Hoi MaanErgie.nl. Wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

 

Reactie van Kees op zijn 
Uitgebreide ZielsReading:

'Heb de Reading gelezen, hij is prachtig dank je. Heb hem nog eens moeten lezen voordat het echt duidelijk werd. Daarna gegoocheld op het 5 e rijk toen werd het helemaal duidelijk. Zeker het verband met de planeet Venus en het zielental 5.'

 

Reactie van Michelle op haar AfstandsInwijding

'Dank je wel MaanErgie! Ik heb verschillende reiki inwijdingen mogen ontvangen maar deze was heel fijn. De tintelingen gingen langs mijn ruggengraat gaan en ik voelde heel veel onvoorwaardelijke liefde, heel bijzonder'

 

Reactie van Nana op haar AfstandsInwijding

'Wow. Dank voor je liefde lieve MaanErgie.nl !
Er stroomt nu een golf van liefde door me heen en voel me daar heel vredig en krachtig bij..Het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb nu zelfs geen pijn meer in mijn achillespezen en elleboog.'

 

Reactie van Judith op haar 
Nusta Karpay AfstandsInwijding
 

'Toen ik de inwijding kreeg werd mijn hart heel erg warm, daarna ook de zonnevlecht. Dat bleef heel erg lang. Ik voelde en zag dat ik een gewijd pad ging lopen maar ook dat ik dacht dat ik dat moest doen. Ik zag later dat helemaal licht worden.

Ik deed mijn eigen pad die niet vast is. Mijn keel werd ook warm, ook derde oog en kruin. Ik zag dat ik liefde miste of dat dacht ik. Ik begon te zien in het pad ook. Er was geen had meer. Ik ging steeds meer voelen dat liefde er gewoon is. Het is altijd bij me en ik kan er niet gescheiden van zijn. Eigenlijk werd alles helemaal licht en ik voelde me geliefd en gekoesterd op aarde en voelde alle liefde van boven om me heen, op aarde'

 

Reactie van Nathalie op haar 
Munay-ki Inwijding

'Bedankt, bijzondere MaanErgie! Het was heel erg fijn en het voelt als levensveranderend. Ik had al heel sterk het gevoel dat ik dit moest doen vandaag. Geen idee waarom, maar die energie was nog nooit zo sterk. Heel erg bedankt weer :).'Liefs'

 

Reactie van Nathalie op de 
Digitale Sjamanistische Hekserij Modules:

'Lieve MaanErgie  zo bedankt voor al je steun. Er is zo veel in gang gezet en geopend. Het is transformerend en levensveranderend! Het is digitaal maar ook zo persoonlijk. Je hebt een prachtig platform en ik heb het al verschillende mensen aangeraden. Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen'

 

Reactie van Renate op haar 
Akasha ZielsReading

'Ik heb van MaanErgie de AkashaZielsReading mogen ontvangen. 30 pagina's vol met dingen die voor mij nu na jaren op z'n plek vallen. Ook heb ik na het lezen van mijn zielsreading de motivatie om aan mezelf te gaan werken. Ik ben dus op de goede weg . Inmiddels ben ik aan een aantal opleidingen begonnen bij MaanErgie wat me zeker gaat laten groeien in m'n persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn heel duidelijk te begrijpen wat ik erg fijn vind. Ik heb bijna het boek Vuurziel uit van Vivian en ook door het lezen van haar boek leer ik heel veel van mezelf kennen en begrijpen . Dank je wel lieve Vivian voor de ondersteuning in mijn reis naar binnen.'

 

Reactie van Annemie op haar 
Akasha ZielsReading:

'Wow.. ik heb nu 2 keer gelezen en wow ik ben er compleet stil van. Ik herken zoveel erin en ook bij sommige dingen snap ik mezelf nu meer. Ik was zoekend naar mezelf en mijn zielsmissie. Ik weet waarin ik me nu meer moet verdiepen. Dank je wel MaanErgie'

 

Reactie van Renate op haar AfstandsInwijding

'Vanmiddag de 1e inwijding van Kundalini Reiki mogen ontvangen. Ontzettend fijn ook erg blij met de terugkoppeling van Vivian van wat zij heeft gezien. Dankjewel lieve MaanErgie.nl weer een stapje in m'n persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk uit naar de volgende inwijding . Ik heb best veel cursussen en opleidingen gedaan, maar nog nooit zo'n fijn persoonlijk contact gehad.'

 

Reactie van Marly op haar 
Akasha ZielsReading:

'Lieve MaanErgie, Sinds de eerste keer dat ik in 2020 Maanergie kwam voor een volle maan viering voelde ik een sterke binding met jou. Kenden we ons uit een ander leven? Wie weet…….Mettertijd werden we steeds hechter als vriendinnen en hoeven geen woorden meer uit te spreken maar denken we op hetzelfde moment ook hetzelfde. Toch was ik reuze benieuwd wat jij uit mijn Akasha zielsreading kon halen, welke lessen ik nog moest leren en wat mijn pad is voor de toekomst. Voor de toekomst:- Je vervolgt je passie verder voor schrijven en communiceren- Je gaat je steeds meer beseffen dat kennis er is om gedeeld te worden - Je leert om nog beter met anderen te delen wat je weet- Je pot geen kennis meer op. Je kiest voor een intens delen dat informeert en onderwijst- Je leert ook om het leerproces van andere mensen diep te ondersteunen- Je leert steeds meer over je communicatieve vaardigheden Is dit toekomst of het heden lieverd, ik vind het heerlijk dat ik bij jou de kans krijg om “heksen”, spirituele, paranormale mensen op hun pad te begeleiden en om mijn kennis door te geven. Hier ligt echt mijn passie. Mijn leven en lessen heb je uitgebreid beschreven en ze kloppen ook echt, lijkt wel of ik mijn eigen zielsreading heb geschreven. 
Dank je wel lieverd voor deze mooie reading, i love you sister

 

Reactie van Dineke op haar Sjamanistische AfstandsInwijding

'Al dagen voel ik de energie veranderen. Ik heb er zo'n zin in.De 6e inwijding. Hoeder van de Wijsheid. Ik ben er zo klaar voor!De muziek begint (Shamanic Journey, YouTube). Met 1 zucht ben ik in de Benedenwereld.Ik sta in een kring van oude wijze, grijze Shamanen. Mannen en vrouwen. Middenin de kring brandt een vuur.Ik dans, bijna stampend, in de kring. Ik stamp steeds harder. En op iedere stamp zeg ik: "boos..., boos..., boos..."Ik stamp mijn verdriet en boosheid eruit.De kring rond en de kring rond.Dan klinkt de gong.Een ik begin op de maat van de muziek te zwaaien met mijn armen."Laat maar los, laat maar los."Ik voel me lichter en lichter worden.Af en toe verander de beweging in een stamp met daarna een zwaai. Het is er nog niet allemaal uit.Ik kan niet stoppen. Dan verandert het weer in zwaaien. "Los .. los..."Weer de gong.Alle wijze, grijze mensen raken me aan.En in begin te zweven. Het is een soort laag vliegen en nu zitten ze weer in in de kring en door hun arm zwaaien vlieg ik. Eerst in de kring, dan erboven. Ze raken me aan en dragen me al zwevend. "Wij zijn één, jij bent met ons één."En langzaam ontwaak ik....Ik zit nog op de bank met een heerlijk gevoel: opgelucht, lichter. Anders, maar toch hetzelfde. Anders en tegelijk nog meer mezelf. En ik voel, nog meer dan eerder...Het. Is. TIJD.
Dankjewel lieve MaanErgie!!!'

 

Reactie van Mary op haar 
Akasha ZielsReading

'De reading die je hebt gemaakt zet veel in werking merk ik en kwartjes beginnen te vallen. Samen met het proces waar ik in zit op spiritueel gebied heb je me met de Akasha reading geholpen daar meer woorden aan te geven, en zaken te verduidelijken. Ik ben er je heel dankbaar voor.
Heel veel dank ook voor de tips over wat mij kan steunen bij het verder ontwikkelen, deels werk ik er al aan, maar kan meer.
Vivian, super bedankt voor de hele reading. Diep respect voor wat een mooie ziel jij bent, dat je zo 'n afstemming op mensen kan maken. Ben blij met je. 
Hele dikke knuffel'

 

Reactie van Claske op haar AfstandsInwijding

"Wat een mooie heling , boodschap is dat ik meer joy mag toelaten en het leven niet zo zwaar hoef te maken en bij anderen mag laten . Dankjewel om deze energie zo beschikbaar te laten zijn."

 

Reactie van Manuela op haar Uitgebreide ZielsReading:

'Hoi lief mens , ik heb het gelezen. Weet je wat zo mooi is dat dit gewoon een bevestiging is wat ik al weet. Toch juist die bevestiging hebben we soms nodig , juist omdat er zo veel dingen gebeuren, waardoor we wel eens gaan twijfelen aan onszelf. Toch wat jij nu hebt geschreven geeft mij aan dat ik echt naar mezelf mag luisteren, en niet meer twijfelen en dat doet me goed , soms heb je iets nodig en krijg je iets op je pad wat je heel goed kan gebruiken, dankjewel voor reminder , ik ben echt een gezegend mens. ''

 

Reactie van Joyce op haar AfstandsInwijding

"Hoi MaanErgie, wow het gevoel was zo fijn, voelde eerst mn keelchakra open gaan en vervolgens door m'n hele lichaam. Mn handen werden heel erg warm en ze stromen nog steeds. Een bijzondere ervaring dankjewel"

 

Reactie van Elodie op haar 
Akasha ZielsReading

'Beste MaanErgie, Wat spannend, om je mail te openen. Ik had er al stiekem een hele week naar uitgekeken. Ik moet zeggen dat je zeker zeer uitgebreide informatie hebt, die ik zeker deze week nog vaak zal lezen om het rustig te analyseren en op mij te laten inwerken. Ik ben zeer blij met het geen je hebt kunnen waarnemen over mij. Het geeft me handvaten om aan mijzelf te werken. Zodat ik weer verder kan groeien en bloeien. Ik bedank je alvast met alle liefde.'

 

Reactie van Renate op haar Sjamanistische AfstandsInwijding

'Vanmiddag een hele fijne 2e inwijding kundalini Reiki gehad van MaanErgie.nl. Tintelingen over mijn lijf, ik voel stroming en ruimte in m'n lijf. Ook weer mooie woorden waar ik wat mee kan. Vertrouwen hebben in mezelf. Sinds ik de lessen bij Vivian doe zet ik waardevolle stappen....ik kan zelfs zeggen dat ik een beetje trots ben op mezelf. Lieve MaanErgie ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.'

 

Reactie van Nadia op haar AfstandsInwijding

'Ik vond het een ontroerende en prachtige energie die ik door heel mijn lichaam voelde gáan. Het was een mooi ervaring die mij heel veel liefde en heling heeft gebracht van de dolfijnen. Dankjewel hiervoor.'

 

Reactie van Nathalie op haar 
Akasha ZielsReading

'Hoi MaanErgie, Super bedankt voor deze mooie reading. Eigenlijk al heel herkenbaar, het resoneert enorm! Heb hem al een paar keer doorgelezen, echt een mooi cadeau voor mezelf. Liefs,Nathalie'

 

Recensies op de FacebookPagina van MaanErgie

 

MaanErgie