Over Ons

Wie is Vivian Linders

Mijn naam is Vivian Linders, als nieuwetijdskind geboren in 1973.

Vivian Linders

Sinds mijn geboorte zie ik al energieën bij mensen, dieren en planten. Als kindje speelde ik met kindjes die al overleden waren.

Niemand in de familie waar ik opgroeide begreep dit of was hiermee bezig. Ik leerde al jong om hier maar over te zwijgen.

Op de lagere school schrok ik ervan dat alles dat ik dacht uitkwam en leerde ik hier voorzichtig mee te zijn.

Op een ochtend legde ik briefjes met boodschappen voor al mijn verbaasde klasgenootjes op hun bureautjes neer.

Op mijn achttiende voorspelde ik dingen die voor mijzelf te heftig waren en wilde ik dit allemaal niet meer. Negatieve dingen aanvoelen is namelijk helemaal niet leuk. Maar je hebt hier natuurlijk geen keuze in.

Ik ben moeder van een hele lieve volwassen zoon die samenwoont met de liefste (schoon)dochter.

Tot die tijd had ik nog nooit iemand ontmoet die ook spiritueel was.
Ik begon met het oprichten van Facebookgroepen zodat ik meer mensen zou leren kennen die ook hiermee bezig waren en zodat deze mensen elkaar ook konden vinden.

Recent heb ik alle Facebookgroepen in 1 groep samengevoegd en dat is de Manifesteer Community geworden: https://manifesteercommunity.nl/login#register

In 2020 begon ik mijn eigen bedrijf MaanErgie.
Ik bied spirituele cursussen aan in de digitale leeromgeving met 500 cursisten en mijn partners ook klassikaal en online op 15 locaties. 

MaanErgie komt van synergie, de maan en jij samen is niet 2 maar 3.
Samen krijgen we veel meer voor elkaar dan alleen!
https://www.MaanErgie.nl/

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met het sjamanisme, hier leerde ik dat de energie die ik zag boven het hoofd van mensen, de 8e chakra is, de ziel. Eindelijk wist ik wat ik mijn hele leven al zag en wat niemand mij uit had kunnen leggen.

Het ontvangen van de inwijdingen in de Munay-ki was mijn volgende stap .
Dit heeft mijn hele leven veranderd.
Het helingsproces in mij werd in gang gezet (vooral emotioneel en zelfliefde) en mijn zintuiglijke waarnemingen kregen een 5d upgrade. 

Deze inwijdingen zorgden bij mij voor meer balans en ik kon hierna nog gerichter werken met energie. Ik geef nu dagelijks (afstands) inwijdingen. Bij elke (Afstands)Inwijding zie ik, met mijn ogen dicht, kleuren, symbolen of dieren en krijg ook vaak boodschappen door.

VuurZiel Vivian Linders

In 2022 heb ik een boek geschreven over mijn leven tot nu toe als nieuwetijdskind, hekserij, sjamanistische inwijdingen en het helen van mijn ziels- en kindstukken. Mocht je echt alles over mij willen weten dan kun je mijn boek VuurZiel lezen.

Hierna mocht ik de Sterren Inwijdingen van de Zeven Zusters van de Pleiaden en de Akasha Records ontvangen. Deze inwijdingen hebben een hele hoge trillingsfrequentie. 

Nu ik in 2023 ben begonnen met het geven van AkashaReadings/ ZielsReadings valt weer een heel stuk van mijn hele levenspuzzel op zijn plaats. Dit is een gevolg van de boodschappen die ik tijdens de inwijdingen altijd door mocht geven en de energie die ik vanaf mijn geboorte al zie bij de 8ste chakra.
https://www.ZielsReading.nl/

Op dit moment ontvang ik Angel Links en word ik opgeleid tot leraar hierin.

Dus, geef nooit op! Blijf keihard aan jezelf werken en in jezelf geloven en je zult jouw ware zelf en unieke zielsmissie echt gaan vinden!

Voeg mij gerust toe op Facebook als je dit leuk vindt.

liefs ❤ in Munay,

Vivian Linders